A nie instalowałeś wcześniej czegoś z płyty od neo?
Sorry to wszystko przez ten ból głowy.
Pozdrawiam
Z tego co przeczytałem w na forach to można by spróbować ze sterownikami w wersji 4 . Są trochę z tym kłopoty bo mogą nie chodzić ale za kolejnym razem vista je akceptuje.Trzeba mieć raczej podłączony modem już w czasie instalacji visty bo vista sprawdza konfigurację sprzętową i łatwiej potem przyjmuje sterowniki.Trzeba uruchomić instalację sterowników jako administrator.
Na koniec pzypominam iż należy - Po ściągnięciu odpowiedniego dla nas drivera, klikamy na niego prawym przyciskiem myszy, a następnie wybieramy "Właściwości" i przechodzimy w zakładkę Zgodność, gdzie ustawiamy ją w trybie pracy z Windows XP.
Mądrość życiowa to owoc wieloletnich doświadczeń. Poznaj co radzą inni...
Edytowane przez szogun dnia 24-04-2007 17:16
instalowałem z plyty od neo i jeszcze duzo innych.. byc moze to jest wina ze nie jeden z nich cos pozostawił po sobie..Nie chce mi sie instalowac od nowa systemu,jeszcze pokombinuje troche.. chociaz podejrzewam ze jednak ten system przeinstaluje jeszcze raz.Kurcze ale chcialbym miec jakis pewny sterownik bo jak nic nie da reinstalka to chyba szał mmnie ogarnie. pozdrawiam i dzieki
Na tych stronkach byłem .. jeszcze raz dzieki
Ja próbuje uruchomić sagema na viście i nauczyło mnie to jednego raczej po zainstalowaniu jednych sterowników musisz robić format visty.Ja już robiłem 5 razy.POWODZENIA.