Zainstalowalam kompatybilne sterowniki do sagema i podlaczylam modem. Wszystko dzialało, połączenie się naiwązywało jednak zrywało sie po chwili - a dokladniej modem sie restartowal sam. Stwierdzilam ze coś nie tak ze sterami i odistalowałam. Wyczyściłam rejstr i takie tam.
Odpalam instalator - ten sam co wtedy - wszystko pięknie koniec instalacji podlaczam modem na zadanie on sie swieci a po chwili gasnie. Windows daje komunikat ze nowe urzadzenie i ze to modem i szuka...pokazuje ze to sa dwa urzadzenia jedno instaluje jako usb lan/van modem a przy drugim pisze niezidentyfikowane..
sterowniki do sagema nie wiąza sie z sagemem i tak w kolko.
odpalam na nowo system wyskakuje okienko z prosba o podlaczenie modemu a po chwili samo znika - po ulamku sekundy.
podlaczam modem on wyszukuje i albo znajduje obydwa jako niezydentyfikowane albo jeden. w kazdym razie w systemie widnieje w urzadzeniach sieciowych jako ADSL-USB MODEM z żóltym.
Przy probie aktualizacji sterownikow z menadzera windows nie znajduje ich w lokalizacji gdzie są. Czasem wywala komunikat ze instaluje ale ze napotkal blad i ze czegos tam brakuje. nie pisze czego zreszta i tak z d..y taki komunikat.
Probowalam juz zainstalowac chyba wszystkie sterowniki do sagema jakie sa dostepne w sieci i ktore niby mają działać. Ale zawsze to samo.
Gdzies chyba musza byc wpisy ktore sa odpowiedzialne za ten bląd. Przeciez za 1 szym razem działało
Wygooglowało mi sie pare podobnych problemów ale zaden nie został rozwiązany albo u mnie nie działa. Juz mi ręce i nogi opadły..